Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Marika Hackman – “My Lover Cindy”

We omschreven haar hier ooit als de 24-jarige schone uit Hamsphire en daar zijn nog we steeds niet van afgestapt, we hebben het uiteraard over Marika Hackman. Gisteren heeft ze haar tweede single “My Lover Cindy” uit haar opkomende tweede langspeler I’m Not Your Man gereleased. De plaat komt uit op 2 juni via AFM Records, een dag waar wij nu al naar uitkijken!

De nieuwe single volgt uiteraard haar eerste single “Boyfriend” op en het valt ons op dat het een ietwat andere song is. Het nummer gaat van start met een aanstekelijk gitaarriffje en enorm zachte backingvocals, die samen voor een instant zomergevoel zorgen. Het lied blijft een lange tijd op dezelfde golflengte doorgaan zonder dat het begint te vervelen. Uiteindelijk ‘barst’ het nummer dan toch nog even open om af te ronden, sterke song!

Facebook/ Twitter

7 april 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief