Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rejjie Snow – “Flexin”

 

Later dit jaar brengt Rejjie Snow eindelijk zijn eerste langspeelplaat uit. Dear Annie zou al een tijdje af zijn, maar Snow wil zijn sound eerst verspreiden door enkele singles uit te brengen. “Flexin” is de volgende in dat rijtje. De energieke vibe is iets wat we nog niet eerder hoorden, en het maakt ons zeker benieuwd naar de rest van het album.

Rejjie Snow is afkomstig uit Ierland, een land dat nu niet bepaald geassocieerd wordt met een bloeiende hiphopscene. Toch is het lang geleden dat we nog een rapper hoorden met zoveel internationaal potentieel. Zijn diepe stem doet denken aan die van Tyler, The Creator of Earl Sweatshirt, maar de beats waarop hij rapt bevatten meer jazzinvloeden.

Op “Flexin” wordt Rejjie Snow bijgestaan door de energieke rapper Ebenezer, wiens hoge en dynamische stem voor een ultiem contrast zorgt. Dit is hoe een samenwerking tussen Tyler, The Creator en Rae Sremmurd moet klinken. De kracht van het nummer zit voor een deel zeker in de killer beat (die vreemd genoeg doet denken aan de Harlem Shake). Producer van dienst is Rahki, die eerder al samenwerkte met Snow op de singles “Crooked Cops” en “Pink Beetle”, en beats maakte voor onder meer Kendrick Lamar, Ab-Soul en Eminem.

“Flexin” is een iets minder funky nummer dan Snow’s voorgaande singles, maar hij bewijst hier wel dat hij een veelzijdige rapper is die niet bang is om met andere genres te flirten.

Op 4 april staat Rejjie Snow in een uitverkochte AB Club.

Facebook / Twitter / Instagram / Youtube / Soundcloud

 

30 maart 2017

About Author

Kim Loosvelt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief