Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alt-J – “In Cold Blood”

Alt-j heeft zonet de tweede single uit hun opkomende derde album Relaxer gelost. Het nummer heet “In Cold Blood” en ging in premiere op MistaJam’s BBC Radio 1 show deze namiddag. Het nummer volgt “3WW” op, de voorgaande single die in contrast met de nieuwe song heel minimalistisch klinkt. Het volledige album komt uit op 2 juni, een week eerder dan ze al hadden aangekondigd.

De nieuwe single “In Cold Blood” klinkt helemaal anders dan de voorgaande single. Terwijl “3WW” heel minimalistisch klonk, klinkt het nieuwe nummer heel energiek en is het soms moeilijk om alles te horen. Het nummer gaat meteen van start en het wordt dan ook wel snel duidelijk dat het om Alt-j gaat. Voor de rest verklappen we niets meer en laten we jullie het nummer vooral zelf ontdekken!

Facebook

29 maart 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief