Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa & Charli XCX – “1 Night”

De elektronische wereld is blij, want Mura Masa heeft eindelijk zijn debuutplaat To Fall Out of Love To af. Iets waar we al op wachten sinds het succes van”What If I Go?“. Om het wachten te verzachten, krijgen we een collaboratie met een bekend gezicht. Charli XCX bracht vorige week nog haar mixtape Number 1 Angel uit, maar is alweer van de partij op “1 Night”, het nieuwe nummer van de Britse producer en songwriter.

Daarmee hebben we samen met de eerste zonnestralen, ook een eerste frisse zomerhit. Mura Masa doet ons reeds verlangen naar warmere tijden met dat xylofoonstukje. Wat Charli XCX betreft, zij doet wat ze het beste doet: haar stem lenen voor wat /serious affection/. /It was only one night, but I wanna go back to where we were/, klinkt het. Hopelijk was deze prachtige samenwerking niet voor maar één nacht, want we lusten hier wel meer van.

Mura Masa: FacebookTwitter | Soundcloud
Charli XCX: FacebookTwitter | Site

 

17 maart 2017

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief