Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Girlpool – “123”

Girlpool is een Amerikaanse folk punk band afkomstig uit Los Angeles. Het unieke aan deze band is, dat ze bestaat uit twee meiden, Cleo Tucker en Harmony Tividad. Voor diegene die Girlpool helemaal niet kennen, de band debuteerde in 2014 met hun album Girlpool. Nu, anno 2017, krijgen we de eerste single “123” uit hun derde plaat Powerplant te horen.

Het nieuwe nummer “123” start zoals bijna alle andere nummers van Girlpool, rustig. Maar na ongeveer een kleine minuutje gebeurt er iets speciaals. Voor het eerst in de geschiedenis van de band, hoor je een volwaardige drum. Veel mensen zullen dit misschien jammer vinden, Maar wij vinden het echt wel dik oké. Het klinkt heel vol en krachtig en de samenzang van Cleo en Harmony klinkt echt heel magisch. Wij zijn alvast reuze benieuwd naar hun volgende album Powerplant, dat uitkomt op 12 mei.

6 maart 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief