Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Drums – “Blood Under My Belt”

The Drums hebben vandaag hun nieuwste album Abysmal Thoughts aangekondigd. De Amerikaanse band afkomstig uit Brooklyn, kondigde niet enkel hun nieuwste plaat aan, ze brachten ook hun kersverse single “Blood Under My Belt” uit. Alle nummers op de toekomstige plaat werden geschreven en opgenomen door Jonny Pierce, de oprichter van de band zelf. Met Abysmal Thoughts volgen ze hun voorgaande drie albums The Drums, Portamento en Encyclopedia op.

De nieuwste single “Blood Under My Belt” bevat alles wat je van een song van The Drums mag verwachten. Het klinkt eerst en vooral zeer opgewekt, denk hierbij aan hun monsterhit “Lets Go Surfing”. Het nummer is ook super toegankelijk en wat blijkt, toegankelijke nummers blijven heel snel in ons hoofd hangen. Dit hebben de mannen van The Drums dus heel goed gezien. Voor de fans die niet meer kunnen wachten, nog even geduld, op 16 juni ligt hun vierde langspeler in de rekken.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roosbeef - "Arme Slechterik"

Een jaar geleden sloeg Roos Rebergen aan het schrijven. Zegt die naam je niks? Je kent haar misschien beter als frontvrouw van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Barely Autumn - "Let Go"

We staan aan de start van de zomer, en kijk eens wie we daar op onze radar zien verschijnen met een nieuwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.