banner

Nieuwe singles

Nieuwe single Walter Martin – “Hey Matt” (Feat. Matt Birninger)

Walter Martin heeft vandaag een nieuwe single gelost. Voor diegene die Walter Martin niet kennen, hij maakte deel uit van de The Walkmen, een band die er enkele jaren geleden mee ophield. Met z’n nieuwste single “Hey Matt” volgt hij zijn twee voorgaande albums We’re All Young Together en Arts & Leisure op. Op 5 mei brengt Walter Martin zijn nieuwste album My Kinda Music uit en dit album lijkt perfect te zijn om op te leggen in de auto tijdens een familie uitstapje. Althans, dat beweert hij toch.

Op “Hey Matt”, wordt Walter Martin vergezeld door niemand minder dan Matt Berninger, de zanger van The National. Opvallend, Walter Martin had eerst Randy Newman gevraagd om mee te zingen, maar hij weigerde dit wondermooie aanbod. Het nummer tovert in enkele luttele seconden een lach op je gezicht en neemt je mee op een trip doorheen de zomer. De tekst is ook enorm simpel, het komt er gewoon op neer dat Matt Walter leert zingen aan de hand van enkele oh’s en ah’s. Een heel simpel nummertje dat eigenlijk best wel goed klinkt. Bedankt voor dit zomergevoel op deze miezerige dag jongens!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The National - "Somebody Desperate"

Als er nieuwe muziek van The National verschijnt, dan krijgt ons hart het toch altijd wat warmer. Het laatste wapenfeit van de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Robert Plant & Alison Krauss - Raise The Roof (★★★½): Terugkeer van een iconisch duo

Robert Plant en Alison Krauss zijn geen onbekenden in de muziekwereld. De vijftigjarige Krauss zorgt in de Verenigde Staten al sinds de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Meskerem Mees - Julius (★★★★½): Een collectie tijdloze parels

Het afgelopen jaar kon je niet om Meskerem Mees heen. De carrière van de jonge singer-songwriter groeide zo snel dat je haast…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.