Nieuwe singles

Nieuwe single Walter Martin – “Hey Matt” (Feat. Matt Birninger)

Walter Martin heeft vandaag een nieuwe single gelost. Voor diegene die Walter Martin niet kennen, hij maakte deel uit van de The Walkmen, een band die er enkele jaren geleden mee ophield. Met z’n nieuwste single “Hey Matt” volgt hij zijn twee voorgaande albums We’re All Young Together en Arts & Leisure op. Op 5 mei brengt Walter Martin zijn nieuwste album My Kinda Music uit en dit album lijkt perfect te zijn om op te leggen in de auto tijdens een familie uitstapje. Althans, dat beweert hij toch.

Op “Hey Matt”, wordt Walter Martin vergezeld door niemand minder dan Matt Berninger, de zanger van The National. Opvallend, Walter Martin had eerst Randy Newman gevraagd om mee te zingen, maar hij weigerde dit wondermooie aanbod. Het nummer tovert in enkele luttele seconden een lach op je gezicht en neemt je mee op een trip doorheen de zomer. De tekst is ook enorm simpel, het komt er gewoon op neer dat Matt Walter leert zingen aan de hand van enkele oh’s en ah’s. Een heel simpel nummertje dat eigenlijk best wel goed klinkt. Bedankt voor dit zomergevoel op deze miezerige dag jongens!

Related posts
AlbumsRecensies

Stars - From Capleton Hill (★★★): Twintig jaar actief en nog even somber als altijd

Voor het eerst in vijf jaar komt de Canadese band Stars weer met een album op de proppen. Wij zouden de band…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SOAK – “purgatory”

SOAK, oftewel de Noord-Ierse singer-songwriter Bridie Monds-Watson, lost met “purgatory” het tweede nummer dat zal verschijnen op hun toekomende album. In januari kondigde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex G – “End Song”

Een tijdje terug ontdekten we dat Alex G de muziek mocht schrijven voor de film We’re All Going To The World’s Fair….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.