Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Maine – “Bad Behavior”

The Maine is een alternatieve rockgroep die al even meegaat, bijna 10 jaar om precies te zijn. Ze brachten al 5 langspelers uit, waarin ze steeds proberen te variëren van sound. Hun laatste album American Candy, werd zeer goed ontvangen en bestond uit 10 heel dansbare rocknummers. Ondanks dat ze er nooit in zijn geslaagd de mainstream muziekwereld te bereiken, hebben ze in het voorbije decennium toch een stevige fanbase uitgebouwd in Amerika.

Hun nieuwe single “Bad Behavior”, wat een voorbode is voor het nieuwe album Lovely, Little, Lonely, breit volledig verder op de stijl van American Candy. Misschien wel iets te veel. De catchy gitaarriffs in combinatie met de stem van frontzanger John O’Callaghan doen een beetje denken aan “English Girls”, een single van het vorige album. Maar daar hoor je ons niet over klagen! Deze single doet zeker smaken naar meer, toch hopen wij op een beetje meer variatie op Lovely, Little, Lonely, zoals we gewend zijn van deze rockers!

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruben Block - "Turning On A Fan"

Dat Ruben Block ook buiten het triumviraat dat Triggerfinger heet zijn mannetje staat, bewees hij al met singles “Lights” en “Awake“, die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Hot Chili Peppers - "Nerve Flip"

Begin april bracht Red Hot Chili Peppers na zes jaar nog eens een nieuwe plaat uit. Unlimited Love werd met redelijk wat…
Nieuwe singles

Nieuwe single The Amazons - "Ready For Something"

Een dikke twee maanden geleden schoot The Amazons voor het eerst sinds 2019 weer deftig uit de startblokken, en haalde alles uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.