banner

Nieuwe singles

Nieuwe single Ne-Hi – “Offers”

 

Ne-Hi komt met een nieuwe plaat waarvoor nu een derde single werd gelost. Deze vierkoppige band ontstond in de kelder van Animal Kingdom, een belangrijke ontmoetingsplaats voor de DIY-scene van Chicago waar ook bands als The Orwells en Twin Peaks hun eerste stapjes zetten. Ne-Hi brengt een mix van rustige tot uptempo indie- en garagerock met post-punk invloeden.

“Offers”, eveneens de titel van de aankomende plaat, start met eentonig gitaarspel dat doorheen het nummer niet lijkt te veranderen. Een simpele drum en baslijn vervolledigen het geheel al snel om de toon voor de rest van het nummer te zetten. Het wordt een donkere song waarbij de zanger zijn luisteraar met rauwe vocals onderdompelt in een beangstigende en melancholische sfeer. Hoewel het nummer een gestage opbouw kent, slaagt het er net niet in de luisteraar volledig te desoriënteren en blijft deze vooral op zijn honger zitten. Toch lijkt “Offers” de perfecte opener voor een volwaardig album dat op 24 februari uitkomt en waar we nu al naar uitkijken.

Facebook / Twitter / Instagram / Youtube

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle The Muttons - "What Is Your Name?"

Vreest niet muziekliefhebber, als je van The Muttons nog nooit gehoord hebt. Het kersverse viertal heeft namelijk nog maar net hun eerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single spill tab – “Velcro” (feat. Gus Dapperton)

De Frans-Koreaanse singer-songwriter Claire Chicha, beter bekend als spill tab, heeft een bedrijvig jaar vol creatieve inspiratie achter de rug. Na de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drens - "Holy Demon"

De Duitse surfpunkband Drens brengt met “Holy Demon” hun derde single van dit jaar uit. In dit nummer legt de vierledige band…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.