Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sinkane – “Telephone”

Soms heb je in deze barre temperaturen wat nood aan warmte. Sinkane maakt met zijn funky, zuiderse songs de wereld net dat tikkeltje warmer. Eerder deelden we hier al “U’Huh” en nu komt de man met de tweede single van zijn nieuwste plaat Life & Livin’ It dat op 10 februari verschijnt. “Telephone” heet de song en die bevat duidelijk wat meer grooves.

Met een hitte die je enkel in de zwoelste fuifzalen vindt, start de song. Al snel komt de catchfrase van de song en zingt Sinkane “You must be alone. Why else you calling on the phone?”. Met een snelheid gaat de song door en dankzij wat blazers, een funky beat en vette grooves lijkt stilstaan onmogelijk. Als klap op de vuurpijl geeft Sinkane op het eind nog een zotte gitaarsolo. Een vette track die ons helemaal opwarmt en nog meer doet snakken naar de rest van die plaat.

Twitter / Facebook

12 januari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief