Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Nneka – “Nothing”

Dat soulzangeres Nneka een dijk van een stem heeft, hoefden we u waarschijnlijk al niet meer te vertellen. Nneka kennen we vooral van haar vrolijke reggae en de talrijke vergelijkingen met Lauryn Hill. De Nigeriaanse ruilt haar raggae vibes deze keer in voor rauwe emoties. Op de valreep bracht ze nog een single uit in 2016, een jaar na haar laatste album My Fairy Tales. 

“Nothing” kan buiten een zachte pianolijn enkel rekenen Nneka’s stem. Maar laat dat nu net de kracht zijn van de zangeres zijn. Een rauwe soulstem die in je binnenste snijdt en uithalen die je haren overeind brengen. Wat dacht je van een duetje met Selah Sue, Nneka?

Couleur Café liet alvast weten dat Nneka op hun Brussels podium zal staan.  Allen daarheen!

Facebook /Instagram / Site

2 januari 2017

About Author

Charlotte Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief