Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Bay Rays – “Satisfaction”

Nog voor het jaar eindigt, brengt The Bay Rays uit Kent een nieuwe single uit. Meteen de titeltrack van hun debuut EP die ze op hun eigen label uitbrengen. De band bestaat uit drie leden in hun mid-twenties: zanger en guitarist Harry Nicoll, bassist Anthus Davis en drummer Maxwell Oakley. The Bay Rays speelden al lang samen sinds hun tienerjaren en leerden elkaar kennen op school. De band heeft ondertussen al een cv voor te leggen want ze tourden al met Slaves en Estrons, nu komen ze dus met “Satisfaction”.

“Satisfaction” gaat over het ontsnappen uit de sociale angsten en het doorbreken van obstakels. The Bay Rays striven duidelijk naar plezier en opwinding maar toch kruipt er een diepere mening in de teksten van de band. Toch klinkt het vrolijk, opgewekt en erg aanstekelijk wat het geheel een makkelijk te beluisteren aspect geeft. Denk wat aan the Courteneers of zelfs Kings Of Leon. Een leuk nummertje van een band die nog wel wat groeicapaciteiten in zich heft.

Facebook / Twitter / Instagram / Spotify

29 december 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief