Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ryan Adams – “Do You Still Love Me?”

Ryan Adams is al even bezig met het teasen van zijn nieuwste plaat. Eerst zou hij op 7 november dit jaar verschijnen, maar uiteindelijk kwam dat er niet van. Nu komt hij met een officiële release-datum, 17 februari. Het is de eerste plaat van Adams na zijn coveralbum van Taylor Swift’s 1989 vorig jaar en zijn naamloze plaat uit 2014. Prisoner krijgt hij de naam en het zou invloeden van eighties rock zoals Bruce Springsteen, AC/DC, en ELO bevatten. Qua songwriting zou hij dan weer zingen over de scheiding met zijn vrouw.

Al die zaken krijgen we meteen te horen in de eerste single van de nieuwe plaat. “Do You Still Love Me?” stelt een liefdevolle vraag en bevat rock invloeden uit de jaren 80. Het begint erg rustig met een subtiel orgelgeluid maar al snel haalt Ryan Adams grote gitaren boven die door de speakers knallen. Episch en lekker eighties met een aanstekelijk refrein tot gevolg. Uiteindelijk verzorgt Adams nog een geniale solo om zo de song helemaal compleet te maken. Een mooi voorsmaakje van de plaat die hij gisteren trouwens helemaal live speelde in Australië, de gelukzakken!

Facebook / Twitter / Instagram

3666 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Mysterines – “Sink Ya Teeth”

Aan de overkant van de Noordzee krioelt het van succesvolle bands; het talent ligt er voor het oprapen. Eén van de muzikale…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.