Muzieknieuwtjes

Concerttip: Schoolboy Q @ AB (5 december)

schoolboy-q-performs-during-the-2016-panorama-nyc

Schoolboy Q behoeft geen uitgebreide introductie meer. Als lid van het label Top Dawg Entertainment (T.D.E.), waar onder andere ook de grote Kendrick Lamar toe behoort, is hij ondertussen al een tijdje een gevestigde waarde in de hiphopscene. Een artiest van dit kaliber in de grote zaal van de AB, dat kan niet anders dan een onvergetelijk optreden opleveren! Q komt zijn laatste album Blank Face LP voorstellen, een topalbum dat rauwe, vlijmscherpe tracks combineert met iets luchtigere nummers. Zijn snapchatverhalen (@groovyq) doen ons al wekenlang uitkijken naar dit concert: ook de populaire nummers uit zijn oudere repertoire komen aan bod en het publiek lijkt steevast tot een ontploffing te komen.

Niets beters om de week mee in te zetten dan een stevig hiphopfeestje!

Facebook / Twitter / Instagram / Soundcloud / Youtube

 

28 november 2016

About Author

Kim Loosvelt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief