Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings – “Internal World”

cloudnothingslifewithoutsound-1476281338-compressed

Op 27 januari komt de nieuwe plaat van Cloud Nothings uit. Life Without Sound is de opvolger van Here And Nowhere Else uit 2014, dat de band een voller geluid gaf. Frontman van de band Dylan Baldi is nog steeds maar 25 jaar maar is ondertussen al toe aan zijn vijfde plaat met Cloud Nothings. De eerste single van de nieuwe plaat kregen we iets meer dan een maand geleden met “Modern Act”. Daarop werd meteen duidelijk dat de band hun sound nog wat meer polijst. Nieuwe single “Internal World” bevestigt deze evolutie.

Cloud Nothings windt er geen doekjes om en meteen vliegt een gevaarte aan gitaren jou rond de oren. Fuzzy grungy gitaren met de typische stem van Baldi om het geheel wat aan elkaar te zalven. Al snel krijgen we een geniaal refrein dat zo catchy is dat je het wel moet meezingen. “I’m not the one who’s always right”, het klinkt als een wijze levensles die je zomaar moet meebrullen. De diepe gitaarriffen loodsen je samen naar het harde eind. Conclusie; Die nieuwe plaat van Cloud Nothings wordt een verfijnd meesterwerk.

Te zien en te horen op 12 maart in de Botanique.

Site / Facebook / Twitter / YouTube

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings - "I'd Get Along"

Ieders favoriete posthardcore-subgenrejongleur die eruit ziet alsof hij in zijn moeders kelder woont, heeft een nieuw album klaar. Dit lijkt een vrij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings - "Running Through The Campus"

Eind vorig jaar stond Cloud Nothings plots weer op het voorplan met de leuke single “Final Summer”. Qua timing had het trio…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings - "Final Summer"

Het Ohioanse indierock collectief Cloud Nothings bleef productief gedurende de pandemie en deelde in 2021 het sterke album The Shadow I Remember….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.