Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Freaky Age – “Like A Machine”

Freaky Age

De mannen van Freaky Age waren de afgelopen vier jaar nergens te bespeuren, een pauze heet dat dan. De laatste plaat van de groep uit Ternat was er in 2012 (From the heart of) Glitter Lake, even geleden dus. De band was wel al even bezig aan de opnames van hun vierde plaat zoals we op de Facebook pagina van de groep konden zien. Live speelden ze deze zomer enkele schaarse concerten en de gelukkigen konden al enkele van die nieuwe nummers horen. Die vierde plaat komt er begin 2017 aan, nu krijgen we een eerste studioversie van “Like A Machine”.

De mannen hebben duidelijk al hun energie uit de afgelopen vier jaar opgehouden en deze single gestoken, wat een nummer! De song haalt al van bij het begin zijn spieren boven om zo met een vette riff de machine in gang te steken. Zo rigide hoorden we Freaky Age nog nooit, er zitten wat invloeden van Triggerfinger en Foo Fighters in, rock ’n roll op zijn best. Boordevol vitaliteit gaat de song verder en schiet het de ene krachtslag na de andere af, met een geniale solo op het eind. Het klokt af net onder de drie minuten en dat maakt deze powersong zo onverbiddelijk. Kort, krachtig en spannend, meer moeten wij niet hebben. Mooie voorbode van de nieuwe plaat dus!

Facebook / Twitter

3621 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ShitKid - "Dirty Guy"

De Zweedse Åsa Söderqvis kennen we beter onder haar nom de plume ShitKid. Deze week bezorgde de singer-songwriter ons een nieuwe single…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Foo Fighters eerste headliner Rock Werchter 2024!

Door tussen de regels te lezen wisten we het eigenlijk al een hele tijd, maar nu is het ook echt helemaal officieel: Foo…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Subterranean Street Society - "Focus on the Melody"

De Deens-Nederlandse band Subterranean Street Society, die met het nummer “Only Your Sins Know” in de Netflixserie Ragnarok te horen was, heeft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.