Nieuwe singles

Nieuwe single Sub Focus – “Nobody Knows”

Sub Focus

Het is alweer drie jaar geleden sinds Sub Focus (Nick Douwma) zijn laatste plaat Torus uitbracht. De Drum & Bass dj uit Londen bleef in die periode schaars met nieuw werk. Hij trad wel op op festivals maar nieuwe muziek, nee daar bleef het op wachten. Tot nu met zijn eerste single van zijn derde plaat die er vermoedelijk in 2017 aan komt. Voor die plaat keert hij terug naar zijn roots wanneer hij nog hopeloos op zoek was naar airplay en zijn demo’s aan de drum & bass oldie Andy C gaf.

“Nobody Knows” is de eerste van verschillende singles die Sub Focus de komende maanden op het publiek zal loslaten. Het is deel van zijn nieuw project waarbij hij enkele clubtracks zal maken waarop iedereen moet dansen. De single heeft de typische Sub Focus touch met een buitenaardse intro, een oor voor melodie en een vet, diep en dansbaar refrein. Een euforische piano touch en de lekkere bassen die het tempo hoog houden, weten van dit nummer alvast een echte ‘club banger’ te maken. Binnenkort dus nog wat werk van deze schitterende drum & bass producer.

Site / Facebook / Twitter / YouTube

2907 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #25

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsRecensies

Calibre - Shelflife 6 (★★★★): De beste drum & bass-artiest die er rondloopt

Groot nieuws vanuit drum & bass-land: levende legende Dominick Martin, beter gekend als Calibre, loste zopas de zesde editie van zijn Shelflife-albums….
Interviews

Interview Bredren: 'Het publiek meenemen op een reis door drum & bass'

Deze vrijdag wordt de Brusselse technotempel Fuse uitzonderlijk overgenomen door drum & bass. Dan doen onze landgenoten van Bredren er immers éen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.