Nieuwe singles

Nieuwe single Sub Focus – “Nobody Knows”

Sub Focus

Het is alweer drie jaar geleden sinds Sub Focus (Nick Douwma) zijn laatste plaat Torus uitbracht. De Drum & Bass dj uit Londen bleef in die periode schaars met nieuw werk. Hij trad wel op op festivals maar nieuwe muziek, nee daar bleef het op wachten. Tot nu met zijn eerste single van zijn derde plaat die er vermoedelijk in 2017 aan komt. Voor die plaat keert hij terug naar zijn roots wanneer hij nog hopeloos op zoek was naar airplay en zijn demo’s aan de drum & bass oldie Andy C gaf.

“Nobody Knows” is de eerste van verschillende singles die Sub Focus de komende maanden op het publiek zal loslaten. Het is deel van zijn nieuw project waarbij hij enkele clubtracks zal maken waarop iedereen moet dansen. De single heeft de typische Sub Focus touch met een buitenaardse intro, een oor voor melodie en een vet, diep en dansbaar refrein. Een euforische piano touch en de lekkere bassen die het tempo hoog houden, weten van dit nummer alvast een echte ‘club banger’ te maken. Binnenkort dus nog wat werk van deze schitterende drum & bass producer.

Site / Facebook / Twitter / YouTube

3179 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin - "Y DON’T U" (feat. Clams Casino & Take A Daytrip)

Nog geen elf maanden geleden sloeg 박혜진, oftewel Park Hye Jin geromaniseerd, Pak Hjee Gin uitgesproken, de bal meer dan raak. Met…
AlbumsRecensies

Calibre - Feeling Normal (★★★½): Griezelig consistent

Het is nog maar een half jaar geleden dat drum&bass-artiest Dominick Martin, Calibre voor de vrienden, zijn geniale langspeler Shelflife 6 presenteerde….
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #25

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.