Nieuwe singles

Nieuwe single Sub Focus – “Nobody Knows”

Sub Focus

Het is alweer drie jaar geleden sinds Sub Focus (Nick Douwma) zijn laatste plaat Torus uitbracht. De Drum & Bass dj uit Londen bleef in die periode schaars met nieuw werk. Hij trad wel op op festivals maar nieuwe muziek, nee daar bleef het op wachten. Tot nu met zijn eerste single van zijn derde plaat die er vermoedelijk in 2017 aan komt. Voor die plaat keert hij terug naar zijn roots wanneer hij nog hopeloos op zoek was naar airplay en zijn demo’s aan de drum & bass oldie Andy C gaf.

“Nobody Knows” is de eerste van verschillende singles die Sub Focus de komende maanden op het publiek zal loslaten. Het is deel van zijn nieuw project waarbij hij enkele clubtracks zal maken waarop iedereen moet dansen. De single heeft de typische Sub Focus touch met een buitenaardse intro, een oor voor melodie en een vet, diep en dansbaar refrein. Een euforische piano touch en de lekkere bassen die het tempo hoog houden, weten van dit nummer alvast een echte ‘club banger’ te maken. Binnenkort dus nog wat werk van deze schitterende drum & bass producer.

Site / Facebook / Twitter / YouTube

3389 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sub Focus - "Off The Ground"

Wie nog nooit van Sub Focus gehoord heeft, kent het genre drum-‘n-bass ongetwijfeld gewoonweg niet. Wie drum-‘n-bass wel kent, maar Sub Focus…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult affiche aan met o.a. Loyle Carner, Kamaal Williams, Danny L Harle en meer

Het licht aan het einde van de lange coronatunnel is eindelijk in zicht en de festivals uiten hun hoop met gloednieuwe namen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin - "Y DON’T U" (feat. Clams Casino & Take A Daytrip)

Nog geen elf maanden geleden sloeg 박혜진, oftewel Park Hye Jin geromaniseerd, Pak Hjee Gin uitgesproken, de bal meer dan raak. Met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.