Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sundara Karma – “Olympia”

Sundara Karma

Op de nieuwe EP Loveblood is het nog even wachten, up-tempo indiepopnummer “Olympia” is al een voorsmaakje. “Oh no, Olympia says she loves me, Olympia says she needs me”, “Olympia” gaat over liefde en moeilijkheden in een relatie. Het gitaardeuntje dat de hele tijd herhaald wordt, behalve tijdens het refrein, maakt ons instant vrolijk. Op het einde is het deuntje weg en het rauwe in de stem van zanger Oscar Lulu komt meer door.

Weinig mannen zien er nog mannelijk uit met opgemaakte ogen en een retro blond kapsel waar meisjes hun kapper voor zouden bedanken. Zanger Oscar is de Jett Rebel van de UK. De hele groep straalt een “don’t give a fuck” mentaliteit uit, terwijl hun muziek wel mooi afgelijnd is. Er zit een evolutie in het lied, je voelt de wanhoop stilaan groeien zonder dat het op het einde te wanhopig lijkt. Dit klinkt professioneel, dit klinkt als een groep die bekend zou moeten zijn en voor grote zalen zou moeten spelen.

Twitter / Facebook / Instagram / YouTube

https://soundcloud.com/sundara-karma/olympia-1

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sundara Karma - "Wishing Well"

Bands met een geheel eigen sound gaan of de geschiedenisboeken in, of verdwijnen in de niche waarin ze de absolute top vormen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sundara Karma - "Baby Blue"

Het blijft ons verbazen dat een band als Sundara Karma nog steeds niet groot is doorgebroken. Dat ze wel over het materiaal…
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.