Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Cameron Jones – “Rose”

cameron_jones_press_shot_1024_1024

Een roos, het is een bloem die alsmaar mooier wordt wanneer hij openbloeit. Laat de debuutsingle van Cameron James nu net ook zo’n bloeiende roos zijn. Fascinerend, emotioneel en erg breekbaar. De singer-songwriter komt uit Hertfordshire en weet met zijn debuut meteen (jawel) in de roos te schieten. Met enkel zijn stem, een piano en een gitaar weet hij zelfs de minst tedere ziel te breken.

Als een fragiele piano een song begint, weet je dat een nummer harten kan breken of samenbrengen. Al is dit liedje niet rozengeur en maneschijn, het gaat over het moment in een relatie waarbij het moeilijk gaat en alles met een roos wordt vergeven. Met zijn dromerige stem doet hij denken aan Ben Howard, Rhodes, James Vincent McMorrow of Douglas Dare. Met een echoënde synth en donkere beats creëert hij zo de perfecte sound bij zijn tedere stem.

Op het eind verandert de sfeer en wordt het alleen maar groter, gaat het tempo de hoogte in en neem de stem van Cameron James een indrukwekkende duik. Hoopvol einde, “Don’t look back” maar kijk naar de toekomst en die ziet er geweldig mooi uit voor deze man!

 

3434 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maria Mena - "It Was Love"

Op het gebied van zachte luisterpop heeft de Noorse Maria Mena nooit tekortgeschoten. Al zeven platen lang doet ze waar ze goed…
AlbumsFeatured albumsRecensies

James Vincent McMorrow - The Less I Knew (★★★): Terug naar de kern

Het is inmiddels alweer zo’n 12 jaar geleden dat de Ierse James Vincent McMorrow voor het eerst op de radar verscheen. Zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes - “The Love I Give”

Dat Rhodes een tranentrekker pur sang is, is eigenlijk al geen geheim meer. Met een unieke stem die menig mens weet te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.