banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single El Vy – “Are These My Jets”

El Vy

We hadden het vorige week nog over de nieuwe van Franz Ferdinand, die niet zo voor Trump zijn. Nu komt ook Matt Berninger en zijn band uit de kast met zijn afkeer voor Trump. Samen met zijn band El Vy contribueren zij dan ook aan de actie van 30 days, 30 songs. Aan de achtste dag zijn we zowaar, en met “Are These My Jets” krijgen we een gemoedelijk nummer met de absurde teksten die perfect bij El Vy passen.

Het begint allemaal met een gezellige piano die een hemelse klank herbergt. Al snel ontstaat een zwoele sfeer die door Berninger’s stem alleen maar versterkt wordt. Geleidelijk komt het nummer samen tot een soulvol geheel met symfonische uitbarstingen. Toch is het nog niet gedaan, een kinderkoor maakt het speels en leuk om te beluisteren. En de lyrics? Wel die zijn nog redelijk braaf: “I was rocking back and forth, feeding on the fear of course“, of “I like to mix ladies’ drinks with my fingers” en “Walrus tusk jewelry for everyone in America!”. Ja, Trump kan niet op de sympathie van artiesten rekenen.

Site / Instagram / Twitter / Facebook

3221 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Franz Ferdinand - “Billy Goodbye”

Het lijkt wel alsof er de afgelopen weken iets in het water zat, want heel wat grote bands maakten uit het niets…
AlbumsRecensies

Julia Stone - Sixty Summers (★★★½): Wazige liefde, besprenkeld met glitter

Julia Stone. Onlosmakelijk verbonden met muzikale partner in crime Angus, fulltime indiefolkhartjesverwarmster en in bijberoep nog eens de Australische spin-off van Aphrodite….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Berninger - "The End"

Lange tijd leidde de naam ‘Matt Berninger’ louter tot enthousiast geknik binnen een specifieke cohorte fans. Sinds enkele jaren plakt de naam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.