Nieuwe singles

Nieuwe single Pond – “Sweep Me Off My Feet”

Pond

Pond is en blijft het project van Nicholas Albrook, de ex-bassist van Tame Impala. Eind januari 2015 bracht Pond voor het laatst wat nieuw werk. Hun plaat “Man It Feels Like In Space Again” werd onthaald als een psychedelische openbaring. Sindsdien tourde de band rond de wereld en bracht Nicholas Allbrook en Jay Watson wat solowerk. “Sweep Me Off My Feet” is het nieuwste wat de band brengt en werd geproduced door goeie vriend en ex-bandlid Kevin Parker. Een psychedelische kliek waar wij wel van houden.

“Sweep Me Off My Feet” krijgt de typische Tame Impala behandeling door met synths en gitaren een psychedelisch geheel te creëren. Een zweverige trip die meteen aangeeft dat de invloed van Kevin Parker er goed doorsijpelt. Iets elektronischer dan hun vorig werk en ook net dat tikkeltje dromeriger. Pond blijft natuurlijk Pond waardoor Nicholas Allbrook af en toe wel eens wat absurde dingen met zijn stem doet. Leuk nummertje met een vette solo op het eind. De nieuwe plaat van Pond zou begin 2017 af zijn.

Facebook / Twitter / Instagram

10 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief