Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bruno Mars – “25K Magic”

“Showtime, showtime, guess who’s back again”, het is niemand minder dan Bruno Mars. Hij is terug als een dangerous man die zingt over “Jesus Hashtag Blessed” en “Bad bitches and ya ugly ass friends”. Een groter contrast met zijn eerdere “Girl, you’re amazing, just the way you are” zou er niet kunnen zijn. Dan hebben we liever de romantische (op het randje van kleffe) Bruno, dan de Bruno die opschept met zijn rijkdom in zijn nieuwe “25K Magic”.

We zijn het dus niet helemaal eens met de boodschap die Bruno hier de wereld instuurt, maar hij doet het wel met zo’n groove dat het aantrekkelijk wordt om op te dansen. “25K Magic” is de fuckboy onder de nieuwe hits, je weet dat het slecht is, maar toch is het voor velen moeilijk om ervan weg te blijven. Funky met wat disco-invloeden, veel “whoew, whoew, whoew”, misschien zie je ons er wel eens op dansen, ondanks die tekst.

Site / Instagram / Twitter / Facebook

10 oktober 2016

About Author

Stien Verdick


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief