Nieuwe singles

Nieuwe single Tout Va Bien – “Goodbye”

faae35a4-e9fc-11e4-8141-97958e6295c5_original.jpgTout Va Bien est retourné. De jonge knaap uit de Nieuwe Lichting had zomaar even het lef om Jaques Brels ‘Ne me quitte pas’ te coveren. -Toegegeven hij kwam ermee weg- Of ook wel de kerel die het lef had om bij zijn Werchter-passage in 2015 zomaar even een tienkoppig gospelkoor het podium op te toveren. Een jaar na het uitbrengen van zijn debuutalbum ‘Kepler Star’ lijkt de Vlaamse James Blake met ‘Goodbye’ een van zijn stoutmoedige schoenen kwijt te zijn. De gelaagde droompop klinkt deze keer weinig gedurfd. Ook de zachte elektronische beats doen ons niet meteen ‘Tout va bien’ van de daken schreeuwen. Aan de stem van Van Gestel -hij zou het broertje van James Vincent McMorrow kunnen zijn- zal het niet liggen, die schaaft je huid als fijnkorrelig schuurpapier en is tegelijk zalvend als dat potteke vaseline op uw nachttafel. Zeg het nummer niet meteen goodbye want zoals Jan-Wouter het zelf zou zeggen: ‘Tout ira mieux’.

 

Facebook /  Site / Twitter

 

 

16 september 2016

About Author

Charlotte Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief