Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Compact Disk Dummies – “Girls Keep Drinking”

14264843_1302727146405334_2676966023921803417_n.jpg

Na het vele teasen eerder deze week dropten onze favoriete West-Vlaamse broers zonet hun nieuwste single ‘Girls Keep Drinking’. Een beetje vrouw onvriendelijk is de titel wel, maar dat vergeven we hen na het horen van de single.

‘Girls Keep Drinking’ is het derde nummer dat ze uitbrengen van hun nieuwste plaat ‘Silver Souls’. Deze nieuwe ligt dan ook sterk in de lijn van de eerder uitgebrachte ‘Holy Love’ en ‘Silver’. ‘Girls Keep Drinking’ omvat enorm vette beats (met een kleine knipoog naar de hit ‘Walking With Elephants’ van Ten Walls) en een uiterst dansbare sound gecombineerd met een geniaal gitaar intermezzo naar het einde van het nummer toe. Kortom alweer alleen maar good vibes van de broertjes Coorevits.

Een vet nummer over een veel te heftig avondje uit. Opnieuw een single die het volgens ons tot in de warmere oorden van de hitlijsten zal schoppen.

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

13 september 2016

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief