Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single White Lies – “Come On”

White Lies

Begin oktober komt White Lies met de vierde plaat Friends. De plaat is de opvolger van Big TV uit 2013 die niet door iedereen met lof werd onthaald. Geen nood, de band blijft razend populair. Hun show op 18 oktober in AB is al uitverkocht dus doen ze er maar eentje extra. Of het de moeite zal zijn? Met eerste single “Take It Out On Me” kwamen ze alvast mooi binnen. Nieuwe single “Come On” zet die lijn gewoon verder en brengt nog wat meer bombast.

Het nummer begint erg rustig en toont meteen enkele eighties invloeden. Denk hierbij aan Simple Minds of Tears For Fears. De opbouw is dreigend en donker met een subtiele synth op de achtergrond die het tempo bepaald. De band probeert het licht die ze op de vorige plaat vonden, nu terug weg te stoppen en weer het succes van het donker te zoeken. Tot minuut drie blijft het donker waarna het nummer explodeert en de hoop het overneemt. Met “Come On” vinden ze de perfecte middenmoot tussen het donker en het licht. Net zoals “Death” is het erg rustig in het begin maar ontploft het op het eind met een bombastische samenkomst van alles waar White Lies voor staat.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

3511 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Melanie Martinez - "DEATH"

Vorige maand verwijderde Melanie Martinez de inhoud van haar Instagram om er daarna een vreemde video met een paddenstoel te posten waarin…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Florence Arman - “Friends”

Elk jaar ontdekken we nieuwe zangeressen die een gooi doen naar de troon van de allergrootste popprinses. Een van deze artiesten is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.