Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tibet – “There Is A Place”

Tibet

Tibet komt uit Cardiff, nu is er geen reden om haat te koesteren wegens hun afkomst uit Wales, de band maakt fantastische muziek. Afgelopen weekend nog konden de toeschouwers van Leeds en Reading hen aan het werk zien op het gelijknamige festival.  De band bracht eind mei een samenvatting van hun eerste twee EP’s uit als Above The Moon en richt zich nu volop op een eerste echte plaat. Om nog wat te teasen brengt TIber nu “There Is A Place” en dat klinkt erg Brits.

Bij de eerste luisterbeurt dachten we meteen dat we de nieuwe van Kasabian te pakken hadden. Bij een tweede moesten we onze mening bijstellen want Kasabian klinkt tegenwoordig niet meer zo stevig en ook de frontman heeft een andere stem. We nemen er dus gerust nog Primal Scream bij om het geheel compleet te maken. Deze song is de beste van Tibet tot dusver. Een catchy refrein met aanstekelijke samenzangen, een gitaarsolo rond de twee minuten en dreigende strofes, wat heeft een mens nog meer nodig?!

Het nummer heeft alles om zich in jouw oren te wringen zonder er nog uit te ontsnappen. Meer werk komt er binnenkort aan, als het allemaal zo classy is als dit, kunnen we niet anders dan uitkijken.

Facebook / Twitter / YouTube

1 september 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief