Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ali Barter – “Girlie Bits”

alI bARTER

Ali Barter bracht begin dit jaar een wondermooi nummer uit. “Far Away” bleek een rocknummer met een fantastische apotheose op het eind. Toen vonden we geen tijd om er over te schrijven. Nu de dame alweer een geweldige single brengt, kunnen we gewoon niet anders dan ze aan jou voor te stellen. De jongedame uit Melbourne mengt punk en pop in een nineties jasje dat wat doet denken aan The Breeders, Alanis Morissette, Courtney Barnett en zelfs Avril Lavigne.

‘You don’t understand what it’s like to be a man”. Leer dit zinnetje uit het hoofd en je zit klaar om “Girlie Bits” te verslinden. Het nummer gaat volgens Ali Barter zelf over de mening die mensen snel klaarhebben als ze een vrouw zien optreden. Meestal oordelen ze enkel op uiterlijk en niet op de muziek en dat vindt Barter niet kunnen. Feminisme dus en dat in een immens catchy song met een uiterst meezingbaar refrein. Enkele gitaarsolo’s, een vrolijke stem en een opgewekte melodie maken dit een fantastische single. Ali Barter, nog onbekend maar o zo groot in de toekomst.

Facebook / Website / Twitter

3553 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yussef Dayes - "Rust" (feat. Tom Misch)

Wanneer Tom Misch en Yussef Dayes muziek lossen let je maar beter op, want het tweetal schiet meestal récht in de roos….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEVER 333 - “$wing”

De rockers van FEVER 333 hebben er enkele bewogen jaren opzitten. Het project van Jason Butler, de ex-zanger van Letlive., ging namelijk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Joans - "Superglue"

Teenage Joans is een Australisch indierockduo opgericht in 2018 bestaande uit zangeres en drumster Tahlia Borg en zangeres-gitarist Cahli Blakers. Ze ontmoetten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.