Nieuwe singles

Nieuwe single The Tallest Man On Earth – “Rivers”

TTMOE_2015_500-640x427Vorig jaar kwam zijn rijk georkestreerd album ‘Dark Bird Is Home’ uit. Gisteren dook zijn tweede single “Rivers” op. Vandaag staat hij op Pukkelpop. Daarvoor moet je wel The Tallest Man On Earth zijn.

Nog niet zo lang geleden schonk Kristian Mattson ons ‘Time Of The Blue‘. Een dromerig akoestisch nummer, waarbij z’n rauwe stem primeert. De Zweedse singer-songwriter laat het orkest vallen en opteert voor een eenvoudigere instrumentale verpakking. Dat is bij ‘Rivers’ niet anders. Puur natuur, slechts geflankeerd door piano en hoorn. Is een nieuwe plaat in de maak? Voorlopig heeft The Tallest Man het even te druk met touren. De laatste twee nummers geven ons gelukkig wel al een idee over hoe een volgend album eruit zou kunnen zien.

Related posts
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Andromedik, Becky Hill, Wunderhorse, Channel Tres en meer naar Pukkelpop 2024

De paasvakantie is net voorbij, dus is ook de zomervakantie niet meer veraf. Hoewel de festivalzomer van 2024 nog moet losbarsten, belooft…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.