Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Big Moon – “Beautiful Stranger”

The Big Moon

The Big Moon zet “Beautiful Stranger” steevast in de setlist live. De band uit Londen brengt hiermee een uitzonderlijke cover van Madonna. Het publiek reageert meestal verbolgen op het feit dat ze voor deze cover kiezen, maar de uitvoering is geniaal. Meestal staan de toeschouwers hierna dan gewoon te dansen op deze geweldige versie. Het viertal dat onlangs nog tekende bij Fiction Records toont hiermee het talent dat ze bezitten.

De cover begint gewoontjes en doet wel wat denken aan Madonna. Geen vuiltje aan de lucht dus tot ze aan het refrein komen. Daarin vernietigt de groep de volledige popinvloed van dit nummer en maakt er een echt punknummer van. Catchy refrein dat plots versneld en de gitaren laat overnemen. Je herkent het origineel er wel in, maar The Big Moon maakt het gewoon stukken beter! Nooit gedacht dat we ooit een nummer van Madonna zouden appreciëren. Denk aan The Vaccines, Fidlar of Supergrass maar dan in vrouwelijke versie. Popnummers in een rockkleedje, het werkt.

Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

10 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief