Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oyster Kids – “Gum (Everybody’s My Friend)”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oyster Kids – “Gum (Everybody’s My Friend)”

Oyster Kids is toe aan een derde song in zijn prille carrière. Wie de mannen zijn blijft een mysterie. Toch heeft de band een succesvol bestaan uitgebouwd met bijna 300.000 luisteraars op de eerste twee singles. Wat we ook kunnen zeggen, is dat het duo uit LA afkomstig is en daar leuke, aanstekelijke muziek maakt.

Die stad werd meteen de inspiratie voor hun nieuwste nummer: “‘Gum’ was inspired by Los Angeles. Living here, we’re constantly surrounded by pressures to fit in – It’s very easy to get caught up in it all. ‘Gum’ is our summer anthem for misfits everywhere.” Ons doet het meteen wat denken aan Beck op zijn meest funky nummers. Lekkere catchy bas en een uitermate vrolijk refrein. Dat het een zomers nummer is, blijkt slechts een understatement. Als de vorige singles niet genoeg waren om te overtuigen, dan bevinden wij ons nu helemaal op de bus van Oyster Kids.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

3699 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GUM & Ambrose Kenny-Smith - "Dud"

Dat Ambrose Kenny-Smith zich ondertussen heeft weten onderscheiden als een van de meest getalenteerde hedendaagse muzikanten uit Australië moet je ons niet…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hinds - "Boom Boom Back" (feat. Beck)

Na het vertrek van bassiste Ade Martine en drumster Amber Grimbergen, is Hinds sinds december 2022 terug een duo. De oorspronkelijke oprichtsters…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GUM & Ambrose Kenny-Smith – “III Times”

Jay Watson, de livedrummer van Tame Impala en sleutelfiguur van Pond, heeft een nieuw album klaarstaan voor zijn muzikaal alter ego GUM….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.