Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LKA – “Wildfire”

LKA

Laura Kaarina Autio of kortweg LKA is een songwriter en producer uit Finland, een mystiek land boordevol feeërieke landschappen. Het enige wat in dit land nog ontbreekt is een echte popster. LKA is het nog lang niet en zal het (hoogstwaarschijnlijk) ook niet snel worden al ziet ze er noch zo sprookjesachtig uit als haar land. De perfecte popsong en het platencontract ontbreken nog maar ze heeft als beginnende artiest wel al enkele sterke songs op haar naam. Vooral dankzij samenwerkingen met HANNAH, een andere Finse opkomende popster, komen haar vrolijke nummers tot stand.

Nieuwste single “Wildfire” is hier een voorbeeld van. Het gaat over het euforische gevoel dat je krijgt wanneer je tijd doorbrengt met de mensen waar je van houdt. Zoals ze zelf zegt kan dit gevoel steeds hoger gaan en zich verspreiden als een, juist ja, Wildfire. Het begint met haar vrolijke stem op enkele opgewekte synth waarna het refrein er als de bliksem aankomt. Het is meezingbaar en het heeft beats zoals Kygo ze tegenwoordig maakt. Denk bij dit nummer aan Icona Pop of Tove Lo. LKA heeft het potentieel van een popster alleen de doorbraak ontbreekt nog.

Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

3 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief