Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Welshly Arms – “Bad Blood”

12871503_1002666683148749_1248089866001903841_n

Opgepast, want de nieuwe van Welshly Arms is een plakker. “I’m made of bad bad bad bad blood” achtervolgt je de ganse dag en laat je zingen in de douche.

De Clevelandse band, Welshly Arms, zat dit jaar niet stil. Zo waren ze te zien op heel wat festivals waaronder The Rock Boat, SXSW en Summerfest. Niet enkel op festivals maakten ze naam, ook in de tv/film business doet hun muziek het niet slecht. Zeker wanneer Quentin Tarantino jou muziek gebruikt in zijn trailer voor ‘Hateful Eight’ mag je stellen dat je als artiest niet slecht bezig bent. En niet alleen Tarantino is fan, Welshly Arms is ook te horen in de trailer van ‘The D train’ van Jack Black en in de promo van de TV show ‘Sense8’.

Gisteren kwam de Amerikaanse groep met een nieuwe single ‘Bad Blood’. Het nummer is een catchy, ietwat sensuele rocksong. “It’s the feeling I get, it’s time to sweat”, zanger Sam Getz weet hoe te verleiden met zijn stem. Het nummer start eerder rustig, maar transformeert na het refrein in een waardige poprock song. Het achtergrondkoor op het einde doet ons zelf wat denken aan gospel. ‘Bad Blood’ is een nummer dat je gewoon moet meezingen, er valt geen ontsnappen aan.

Dit is het tweede nummer dat ze releasen, na het eerder uitgekomen ‘Legendary’, van hun nieuwe plaat. Welshly Arms valt te vergelijken met Arctic Monkeys, The 1975, The Black Keys, Kings Of Leon en Imagine Dragons.

Site / Facebook / Instagram / Soundcloud / Twitter / Youtube

 

 

 

12 juli 2016

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief