Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle My Bones – “Treehouses”

my bones

“Het gaat over verlangen naar denkbeeldige werelden en de spelletjes die je speelde toen je klein was, over je onschuld verliezen en intense, maar soms ook verstikkende relaties”, vertelt muzikant en producer Tom Hollis over de debuutsingle Treehouses. Samen met zangeres Lou Wellby vormt hij het Londense duo My Bones. “See how they go down”, klinkt het eerst van ver. “Down, down, by the broken treehouses”.

my bones1

Een melancholisch geheel vormt het, verlangend naar die zorgeloze tijd van vroeger, toen de boomhut in de tuin nog gebruikt werd en “kom jij bij mij spelen of ik bij jou?” het grootste dilemma was. Korte vrolijke klanken zweven erdoor en maken het luchtiger. Alsof die klanken de kindertijd zijn die probeert door te sijpelen in het volwassen leven. Treehouses maakt de filosoof in ons wakker.

Tom en Lou zijn benieuwd hoe hun werk geïnterpreteerd wordt (en ze zijn ook heel vriendelijk), als je de neiging voelt om hen iets te delen, zeker doen!

Facebook / Soundcloud

12 juli 2016

About Author

Stien Verdick


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief