Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Michael Nau – “Love Survive”

Michael_Nau_photo_credit_Whitney_McGraw_Nau_1024_768

Soms mengt een nummer jouw van bij de intro in de oren en krijg je een instant gevoel van geluk. Met de opgewekte pianodeuntjes van Michael Nau heeft iedereen zo’n gevoel. Dit is te horen op de eerste single van zijn debuutplaat “Mowing” die op 18 november verschijnt. De zanger uit Cumberland, in het centrum van de Appalachen, maakt hiermee ook zijn platencontract met Full Time Hobby bekend.

Op “Love Survive” krijgt Michael Nau hulp van zijn vrouw Whitney McGraw, die tegelijk ook in zijn band zit. De liefde overwint dus al in de groep en dat brengt hij perfect over in dit nummer. Een zomerse song met een luchtige sfeer. De piano vormt de ruggengraat voor het tempo dat lekker laid-back is. Een mix tussen pop, country, folk en klassieke muziek. Denk aan Tobias Jesso Jr., Lee Hazlewood, The Lumineers, Matthew E. White en Father John Misty. Michael Nau geeft ons een overdosis aan liefde en warmte wat in deze tijden zelden gebeurt. Eigenhandig zorgt hij voor de overleving van liefde.

Facebook

7 juli 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief