Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hello Operator – “Operator Hour”

Hello Operator 2016

Al van bij hun debuut wisten we dat het snor zat bij Hello Operator. De band neemt het publiek zomaar bij de keel en zegt: “Hier zijn we!!”, Zo’n bands hebben we graag. Hello Operator gaat met “Operator Hour” verder op hun onsubtiel elan. Het heeft fenomenale riffs, beukende drums en een groots refrein. Ons doet de muziek nog steeds denken aan de zware gitaren van Black Sabbath en de bluesy sound van Jack White. De stem zorgt dan weer voor een nieuwe invloed die wat aan Royal Blood doet denken. De mannen zien er door hun lederen swagger uit als echte rock ‘n’ roll gastenen en brengen ons met hun muziek richting inferno.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

22 juni 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief