Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Good Charlotte – “Life Can’t Get Much Better”

12122743_10153149498591603_4329571562830061769_n

De fans van Good Charlotte worden verwend de laatste dagen. Amper 4 dagen na het uitbrengen van de video voor ‘40 oz. Dreams’, komt de band al met een nieuw nummer aanstormen ‘Life Can’t Get Much Better’. Het is daarbij het vierde nummer dat ze releasen van hun aankomend album ‘Youth Authority’.

‘Life Can’t Get Much Better’ is een schitterend nummer in stijl van nillies poppunk. Een prachtig stukje nostalgie voor de fans. De single is iets rustiger dan vorig uitgebracht materiaal en neigt iets meer naar pop. Toch ligt het nog steeds in de lijn van wat we verwachten van Good Charlotte, poppunk met prominent aanwezige gitaren en een refrein dat in je hoofd blijft kleven. Het wordt gegarandeerd een meebruller en sfeerbrenger op concerten.

De bijhorende lyrics video voor het nummer brengt een prachtig eerbetoon aan de fans en toont de band doorheen de jaren. Wie weet vindt u uzelf wel tussen de vele foto’s.

De Madden-broers en co bewijzen met de nieuwe nummers dat ze het nog steeds in zich hebben na 4 jaar rust en wij blijven grote fan. We kunnen dan ook niet wachten tot het album in de winkels ligt. Daarvoor is het jammer genoeg nog even wachten tot 15 juli. Good Charlotte is deze zomer aan het werk te zien in eigen land op Pukkelpop. Voor de aanwezigen, leer alvast de tekst van ‘Life Can’t Get Much Better’ vanbuiten want die zal zeker van pas komen.

Website / Facebook / Twitter / Instagram / Snapchat

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single You Me At Six - "HeartLESS"

De Britse rockgroep You Me At Six heeft met het afgelopen jaar een drukke periode achter de rug. Het vijftal ging op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gee Tee - "I Hate Driving In The City"

Weinig punk klinkt zo goed als Australische punk en weinig Australische punk klinkt zo goed als die van Gee Tee. Het project…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mystic Peach - "Death of Me"

De naam Mystic Peach doet misschien een lief bandje met dromerige muziek vermoeden, maar niets is minder waar. Het trio uit Southampton…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.