Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Avi On Fire – “Pearls”

Avi On Fire

Avi On Fire is het solo-project van Bram Wesdorp. De man speelt onder meer in bands als Yellow Grass en Neighbour Neighbour. Wesdorp dook vorig jaar de studio in met producer Thijs van der Klugt (Sue The Night, Baskerville) om een EP op te nemen. De eerste single van die EP is “Pearls”, een vrolijk indierock nummer. De song begint met enkele opgewekte stemmen die een gelaten sfeer scheppen. Die sfeer blijft doorheen het volledige liedje aanwezig waardoor je niet anders kan dan gelukkig worden. Het doet wat denken aan Passion Pit, Grizzly Bear en Young The Giant. Een extra voordeel aan dit nummer is de catchyness die in “Pearls” zit. Het komt in jouw hoofd en raakt er niet zo snel uit. Avi On Fire is nieuw Nederlands talent dat je in de gaten moet houden, aanstekelijke nummers krijgen nu eenmaal snel airplay.

Facebook / Twitter / Instagram

10 juni 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief