Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Biffy Clyro – “Animal Style”

biffyclyro

Biffy Clyro liet enkele maanden terug de eerste (epische) single “Wolves Of Winter” op ons los. Nu is er “Animal Style”, de tweede single van hun nieuwe plaat “Ellipsis” dat op 8 juli uitkomt. Het is iets minder episch maar zeker niet slecht. Het nummer bevat zelfs synths! Het begint met een lekkere gitaar en gaat verder in het kenmerkende stramien van den bif. Een donker refrein met dreigende gitaren en nu komen daar zelfs ook gevaarlijke synths bij. Het geheel is net iets te weinig om een toptrack te zijn, maar live kan dit zeker beter vertaald worden door de solo’s die er inzitten. Het blijft ook meteen hangen waardoor Biffy Clyro alweer een hit te pakken heeft. Episch is het niet maar Biffy Clyro blijft wel een agressief beest.

Facebook / Twitter / Youtube

25 mei 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief