Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle First

First

Oké, we geven het toe, de single van First is al enkele maanden oud. Toch was dit nog nergens te vinden op geen enkele blog. Een zonde vinden wij, dus geven we deze Belgische toch de aandacht die ze verdient. Veel valt er dus niet te vinden over First. Het is de band rond Jasmin Smolders, een Vlaamse deerne (meer weten we ook niet eerlijk waar!). Haar debuutsingle “Falling Down” bleef tot nu toe onder de radar en wij begrijpen niet waarom. Het is een episch, sfeervol en aantrekkelijk nummer dat opbouwt naar een waanzinnige climax. De theatrale stem van Jasmin brengt licht in het donkere geheel. Het is een erg dynamisch debuut dat alles in zich heeft voor de hoopvolste films. Denk bij First aan Florence + The Machine, Damien Rice en zelfs een beetje Coldplay maar dan minder melig en beter. Wij kijken alvast uit naar meer werk, “Falling Down” is alvast een debuut dat veelbelovend is.

Facebook

https://soundcloud.com/jasmin-smolders/first-falling-down

18 mei 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief