banner

Nieuwe singles

Debuutsingle Storksky

storksky

Wij van Dansende Beren zijn fan van alle kwaliteitsmuziek. Maar we zijn bovenmatig geïnteresseerd in Belgische en Nederlandse muziek. Hoe mooi is het dan als er een single verschijnt met vertegenwoordigers van beide landen?!

Storksky bestaat officieel uit één (Nederlandse) man, namelijk zanger/gitarist Michiel Claessen. Hoewel hij nog geen grote naam is in muziekland, heeft hij voor zijn debuut-EP gastbijdragen van grote drummers weten te strikken. Niemand minder dan Tim Van Delft (De Staat) en Jesper Albers (Paceshifters) doen mee. De grootste is echter rockveteraan Mario Goossens (Triggerfinger) die op deze eerste single meedrumt. Voor de live-optredens wordt hij bijgestaan door Roy Moonen (ex-The Mad Trist).

Voor duobands als Royal Blood en  Death From Above 1979 geldt: hoe minder hoe beter. Storksky mag zich in dit rijtje scharen. We horen een georganiseerde bak herrie. Daarnaast voldoet de clip ook aan ‘less is more’. We zien twee gemaskerde figuren die spastisch dansen in een bos. Dichterbij een hallucinerende trip kun je op een nuchtere maag niet komen.

Storksky doet mee aan de komende popronde. Maar grote shows op Pinkpop en Zwarte Cross staan ook al gepland.

Website / Facebook / Twitter / Youtube

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles De Staat – “Look at Me”, “Numbers Up” & “What Goes, Let Go”

De Staat is terug! De formatie rond Torre Florim mocht dit jaar vijftien kaarsjes uitblazen, maar hun carrièrehoogtepunt dateert slechts van 2019:…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Imagine Dragons headliner van Rock Werchter en Pinkpop in 2022

Groot festivalnieuws rond Rock Werchter en Pinkpop bleef lang uit, maar de stilte wordt vandaag gebroken met een nieuwe aankondiging. De Amerikaanse…
AlbumsRecensies

We Are Scientists – Huffy (★½): Te veel stijlen, te weinig chemie

Recht uit New York komt We Are Scientists af met hun nieuwe langspeler Huffy. De band die het pad der indierock al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.