Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blink-182

Blink 182

De mannen van Blink-182 weten hoe ze een hype creëren. Na lang teasen is er eindelijk de nieuwe single “Bored To Death”. De band is zelf wel niet meer wat ze geweest is. Oud gediende Tom DeLonge werd uit de band gezwierd (omdat er te veel ruzie was hoogstwaarschijnlijk, een soap dat is zeker) en vervangen door Matt Skiba van Alkaline Trio. Op zich is dit niet zo erg. Tom DeLonge verzorgde zang op hits als “All The Small Things” en “First Date”. Nu die nummers zullen live nooit meer hetzelfde klinken. Dus zijn er nieuwe nummers op komst waarin Mark Hoppus de zang op zich neemt. Toch speelt Matt Skiba hier zeker een rol in. Op de eerste single “Bored To Death” hoor je zelfs zijn achtergrondzang en die lijkt Tom DeLonge perfect te vervangen. Een typisch Blink-182 nummer met een punky opbouw, maar het blijft wel erg atmosferisch. Al van bij de intro herken je de typische kenmerken met de drum van Travis Barker en de hoge gitaartonen. Een instant hit zal het niet zijn, maar het luistert toch lekker weg. Het doet denken aan de periode waarin “I Miss You” en “Always” uitkwam. Blink-182 blijft een poppunk pionier maar verliest toch een heel klein beetje zijn ondergrond. Al is de song op zich zeer strak.

Twitter / Facebook / Instagram

2969 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tigers Jaw - I Won't Care How You Remember Me (★★★★): Een universele boodschap in een warm jasje

Vier jaar na hun vorige plaat, spin, komt poppunk-act Tigers Jaw met hun zeer geanticipeerde zesde langspeler. I Won’t Care How You…
AlbumsRecensies

Trippie Redd – NEON SHARK (★½): Poppunkers draaien in hun kist

Trippie Redd mag zich gelukkig prijzen dat de vraag naar zijn naaktfoto’s relatief klein is, want cybersecurity is klaarblijkelijk niet zijn sterkste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Citizen - "I Want To Kill You"

In 2013 drukten de mannen van Citizen hun stempel op alternatieve rock met hun eerste album “Youth“. Met nummers als “Sleep” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.