Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blink-182

Blink 182

De mannen van Blink-182 weten hoe ze een hype creëren. Na lang teasen is er eindelijk de nieuwe single “Bored To Death”. De band is zelf wel niet meer wat ze geweest is. Oud gediende Tom DeLonge werd uit de band gezwierd (omdat er te veel ruzie was hoogstwaarschijnlijk, een soap dat is zeker) en vervangen door Matt Skiba van Alkaline Trio. Op zich is dit niet zo erg. Tom DeLonge verzorgde zang op hits als “All The Small Things” en “First Date”. Nu die nummers zullen live nooit meer hetzelfde klinken. Dus zijn er nieuwe nummers op komst waarin Mark Hoppus de zang op zich neemt. Toch speelt Matt Skiba hier zeker een rol in. Op de eerste single “Bored To Death” hoor je zelfs zijn achtergrondzang en die lijkt Tom DeLonge perfect te vervangen. Een typisch Blink-182 nummer met een punky opbouw, maar het blijft wel erg atmosferisch. Al van bij de intro herken je de typische kenmerken met de drum van Travis Barker en de hoge gitaartonen. Een instant hit zal het niet zijn, maar het luistert toch lekker weg. Het doet denken aan de periode waarin “I Miss You” en “Always” uitkwam. Blink-182 blijft een poppunk pionier maar verliest toch een heel klein beetje zijn ondergrond. Al is de song op zich zeer strak.

Twitter / Facebook / Instagram

3170 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sueco – “Paralyzed”

Sueco (The Child), die naam en faam maakte via TikTok met zijn single “Fast”, brengt twee jaar na zijn monsterhit een nieuw…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dan Andriano & The Bygones - “Sea Level”

Dat Dan Andriano een man met veel talenten en een breed scala aan invloeden is, variërend van melodieuze punk tot americana, wisten…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #30

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.