Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blink-182

Blink 182

De mannen van Blink-182 weten hoe ze een hype creëren. Na lang teasen is er eindelijk de nieuwe single “Bored To Death”. De band is zelf wel niet meer wat ze geweest is. Oud gediende Tom DeLonge werd uit de band gezwierd (omdat er te veel ruzie was hoogstwaarschijnlijk, een soap dat is zeker) en vervangen door Matt Skiba van Alkaline Trio. Op zich is dit niet zo erg. Tom DeLonge verzorgde zang op hits als “All The Small Things” en “First Date”. Nu die nummers zullen live nooit meer hetzelfde klinken. Dus zijn er nieuwe nummers op komst waarin Mark Hoppus de zang op zich neemt. Toch speelt Matt Skiba hier zeker een rol in. Op de eerste single “Bored To Death” hoor je zelfs zijn achtergrondzang en die lijkt Tom DeLonge perfect te vervangen. Een typisch Blink-182 nummer met een punky opbouw, maar het blijft wel erg atmosferisch. Al van bij de intro herken je de typische kenmerken met de drum van Travis Barker en de hoge gitaartonen. Een instant hit zal het niet zijn, maar het luistert toch lekker weg. Het doet denken aan de periode waarin “I Miss You” en “Always” uitkwam. Blink-182 blijft een poppunk pionier maar verliest toch een heel klein beetje zijn ondergrond. Al is de song op zich zeer strak.

Twitter / Facebook / Instagram

3412 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Machine Gun Kelly - mainstream sellout (★★★): Succesvol vasthouden aan zijn poppunkstatus

Van Machine Gun Kelly kan je zeggen wat je wil, maar dat hij een omstreden figuur is, is een open deur intrappen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla - "DIRTY WHITE VANS//"

KennyHoopla is een van de recentste revelaties binnen het poppunkgenre. Hij scoorde al enkele hits zoals “how will i rest in peace…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly (feat. Bring Me The Horizon) - “maybe”

Toen MGK vorige zomer op de proppen kwam met “Papercuts“, verkondigde hij dat zijn nieuwe gitaaralbum een hardere en donkere versie zou worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.