Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dead!

Dead!

Nee, we zetten geen uitroepteken na de naam van Dead! omdat de groep zo extreem goed is. De bandnaam wordt nu eenmaal zo geschreven (je moet het dus uitschreeuwen). Dead! is een punkrockband uit Southampton dat zich geleidelijk naar de top aan het werken is met aanstekelijke nummers. Het enige nadeel is dat de Dead! nogal ongooglebaar is. Ze zijn dus volop aan de populariteit aan het timmeren om daar sneller gevonden te worden. Ze werken alvast erg goed aan hun hype en verbasteren alle woorden met Dead! Zo worden hun concerten als Dead!-concerten aangekondigd en zijn de merch-artikelen Deadthreads. Nu er genoeg achtergrond gegeven is over Dead!, gaan we over naar de essentie. “You’re So Cheap” is de nieuwste single van de band en dat is een lekker rocknummer dat je zomaar kan meezingen. Wij vinden er zowel reflecties naar de emo-tijd van My Chemical Romance als Cage The Elephant in terug. Ook Weezer en Green Day zijn nooit ver weg bij Dead!. Lekkere poppunk met een grungy invloed, zo hebben we het graag. De band speelt deze zomer op Pukkelpop, allen daarheen!

Facebook / Twitter / Instagram / Site

25 april 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief