Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle IDER

IDERband

IDER is een Britse groep met de twee jongedames Megan Markwick en Lily Somerville. Ze begonnen met hun project toen ze een jaar geleden besloten om samen te wonen. Nadat ze elkaar door en door leerden kennen, vonden ze het tijd om “Sorry” op de wereld los te laten. Het duo geeft ook hun eigen omschrijving aan het nummer “falling out of love with someone. It goes through the motions; beginning with a bit of doubt and ending with independence. Unlike most love songs it’s about finding your own love for yourself. Despite the songs title, it’s pretty unapologetic- it’s just honest.”

Het nummer zelf is erg melancholisch en doet ons denken aan de gevoeligheid van Oh Wonder, Daughter of The xx. De samenzang is erg mooi en breekbaar. Toch is er ook wat R&B-invloed waardoor er een rollende piano is die het nummer dansbaar maakt. Fragiel maar tegelijk ook beweeglijk, IDER heeft op het debuut meteen de perfecte formule vast.

Facebook / Twitter

20 april 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief