Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Radidas

12742476_1007675272636461_2466363886132189783_n

“Soms zijn nummers net iets te kort om echt in een trance te geraken”, moeten die van Radidas gedacht hebben. De band uit Kent komt dan maar naar voor met een tien minuten lange, epische eerste single van hun debuut-EP “Dream Button”. “California” is een psychedelisch nummer dat start met een sitar en geleidelijk opbouwt. De groep heeft geluisterd naar Tame Impala of The Beatles want die invloeden zijn duidelijk te horen. Toch is het net dat tikkeltje vuiler en gaat het er wat steviger aan toe, vooral op het eind. De Britse sfeer is iets wat fervent aanwezig is, waardoor het een psychedelisch Britpop nummer kan genoemd worden. Radidas is slechts met twee maar vult de ruimte met een weerzinwekkend geluid dat voor vijf kan tellen.

Twitter / Facebook

11 april 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief