Nieuwe singles

Nieuwe single Invader Girl

Invader Girl

Ruim anderhalf jaar geleden verscheen de debuutsingle “Starting Fires” van Invader Girl, een fijne popplaat met een tempo, opbouw en meezinggehalte vergelijkbaar met Katy Perry’s “Roar”. We kregen direct een compleet pakket: goede productie, fijne stem, mooie dame en een fris cyber-imago. Met de tweede single “Stuck On Me” is dat laatste alweer verdwenen. Ook is de productie wat gelikter en daarmee eigenlijk wat gewoner geworden.

Al zit er een jaar tussen, de nieuwe single bouwt voort op de tweede: een uptempo popplaat die je bijna dance zou kunnen noemen. Op de een of andere manier is deze single nog aanstekelijker, zonder direct ‘mainstream’ te zijn. Dit kon wel eens haar doorbraak zijn, waar het team ook duidelijk op mikt, maar ook hard naar toe gewerkt heeft. Gelukkig is alles geloofwaardig en staat de eigen stijl van Invader Girl nog steeds centraal.

Website / Facebook / Twitter / YouTube

8 april 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief