Nieuwe singles

Nieuwe single Boys Noize

boys-noize-euphoria-feat-remy-banks_j2a7pe

Vandaag verscheen de nieuwste single van techno held Boys Noize online. Boys Noize is een bekende naam in de underground dance muziek. Hij werd bekend met het maken van remixen voor electro en indie artiesten als Röyksopp, Depeche Mode en Cut Copy, en richtte in 2005 zijn eigen label Boysnoize Records op. Tegenwoordig is hij headliner voor veel festivals en blijft hij muziek maken waar menig underground dance liefhebber ’s weekends graag op staat te stampen.

Zijn nieuwe track, Euphoria (feat. Remy Banks), is zoals zijn eerdere werk een sterk techno nummer. Het nummer heeft een typische techno basis met harde dreunen en vocalen met weinig melodie, wat het tot een donker geheel maakt. Het nummer bouwt subtiel op naar een hoogtepunt met computerachtige beep-kick geluiden. De sound doet denken aan Tiga, een andere grote naam in techno waar hij meerdere malen mee heeft samengewerkt. Euphoria is een solide techno track.

Het laatste complete studio album van Boys Noize verscheen in 2012, dus een nieuw album in 2016 zal niet misstaan. Boys Noize heeft nog niets bekend gemaakt over het uitbrengen van een album dit jaar, maar Euphoria en Overthrow (een track die hij eerder dit jaar uitbracht) kunnen een goed teken zijn. We hopen het!

Facebook / Twitter / Spotify

18 maart 2016

About Author

Thomas de Prinses


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief