Nieuwe singles

Nieuwe single Lyel

Lyel - Shadow

Van onze favoriete opkomende popprinses Lyel verscheen gisteren de derde single “Shadow” op Soundcloud. We schreven al eerder een review, en interviewden haar. Net als de eerste twee singles klinkt ook deze weer fijn in het gehoor. De eerste “Waterproof” was een heerlijk electropopliedje, “Raven” was een mooie ballad, en nu hebben we met “Shadow” ook een aanstekelijk dansnummer! Lyel zingt zelf-verzekerd en ontspannen, en de song klinkt al na de eerste keer luisteren erg vertrouwd.

In de songtekst speelt Lyel met de symboliek van licht en schaduw. Het gaat over een relatie waarin de personen als licht en donker zijn. Dan kan het niet anders dan dat er schaduwen vallen. Daarnaast ziet zij degene die voor de relatie vecht als vast-houdende schaduw die de zonneschijn van de relatie weer zal laten zien. De positieve boodschap wordt versterkt door de beat van het nummer en de opbeurende zang. Dit is een klassieke dancepop single zoals we die ook van Bertine Zetlitz en Annie kennen. En een die het dus uitstekend zal doen op de dansvloeren!

Site / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

De wereldwijde online release is op 11 maart, maar je kunt voorluisteren op Soundcloud.

 

4 maart 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief