Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle The Lighthouse

lighthouse

De zomer is stilletjesaan weer in aantocht, en zoals elk zichzelf respecterend warm jaargetijde hoort daar een goedgeluimd en dansbaar anthem bij. Laat dat nu net de twee eigenschappen zijn waar ‘Weather’, de eerste single van het Leuvense The Lighthouse, in uitblinkt. The Lighthouse is een fris indiepopcollectief dat het voorbije jaar onder andere te zien was op Sziget Festival, het tot in de halve finale van Rockvonk schopte en een uiterst amusante videoclip maakte voor ‘Down They Go’. Niet mis voor een groep die nog maar een jaar in de huidige bezetting speelt. Het vijftal is er met ‘Weather’ in ieder geval in geslaagd om een single los te laten die recht op de heupen mikt. Met een combinatie van het dansbaarste dat Two Door Cinema Club en – dichter bij huis – Protection Patrol Pinkerton u te bieden heeft en één van de meest catchy refreinen die in 2016 al op u zijn afgekomen is stilstaan onmogelijk. Als ‘Weather’ een voorproevertje is voor de EP die er in april aankomt, dan mag u zich deze zomer verwachten aan een tropische storm. Kom achteraf niet zeggen dat we u niet gewaarschuwd hebben!

Facebook / YouTube / Website / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dog Race - "Terror"

Om de zoveel tijd duikt er in het muzieklandschap weer een nieuw postpunkbandje op, en zo kunnen we deze keer kennismaken met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Door Cinema Club - "Lucky"

Wie Two Door Cinema Club zegt, denkt aan de zomer, festivals en een algemeen goed humeur. Met opnieuw dertig graden in het…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Launder - Happening (★★½): Zoals een braadworst op de kermis

De Amerikaan John Cudlip begon enkele jaren geleden bij wijze van toevalligheid muziek uit te brengen na enkele jamsessies met vrienden Soko,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.