Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Seramic

Seramic

Wij waren helemaal overdonderd door het debuut van Seramic begin dit jaar. Nu is de man terug met een extra soulvol nummer. “Waiting” gaat wat sneller vooruit dan het debuut en ook de synths zijn nadrukkelijker aanwezig. We horen duidelijke referenties van onze goeie vriend Jack Garratt of Chet Faker terug. We vragen ons dus af of Seramic ook een baard zou hebben. Voorlopig is de identiteit van deze man onbekend. De producer heeft alvast verschillende concerten klaarstaan en ook dit tweede nummer van hem is een echte banger. Voor de liefhebbers van de betere indie electro.

Facebook / Twitter / Instagram

3 maart 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief