Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MassMatiks

MassMatiks

MassMatiks is een viertal uit Londen dat explosieve rock n roll voortbrengt. Frontman George Peploe was in een vroeger leven kickbox-kampioen. Nu doet hij het niet rustiger aan want hij geeft enkele stevige slagen in het gezicht met zijn band MassMatiks. De nieuwste single ‘Gunning For You’ heeft een sound die wat wegheeft van Royal Blood, Bring Me The Horizon of Biffy Clyro. In-your-face rock n roll, een spuwende zang en strakke riffs maken van deze single een fantastisch punkrocknummer. De band deinst er niet voor terug om enkele politiek geladen thema’s aan te kaarten waardoor Rage Against The Machine ook tot hun inspiraties behoort. “Gunning For You” schiet raak vanaf het begin en laat een bom los op de luisteraars.

Site / BandCamp / Instagram / YouTube / Twitter / Facebook

29 februari 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief